Gelaagd glas

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar schildersbedrijf op de Veluwe, dan is Schildersbedrijf Witteveen in Nunspeet de perfecte keuze voor u. Ons team van ervaren schilders levert hoogwaardige schilder- en onderhoudsdiensten voor zowel particulieren als bedrijven.

Naast onze schilderwerkzaamheden bieden wij ook de service om gelaagd glas te zetten en te leveren. Gelaagd glas is een veiligheidsglas dat bestaat uit meerdere lagen glas met daartussen een folielaag. Dit maakt het glas sterker en veiliger dan normaal glas en is daardoor ideaal voor toepassingen waar veiligheid een belangrijke rol speelt, zoals in de bouw en bij auto’s.

Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het plaatsen en leveren van gelaagd glas en zorgen ervoor dat het glas perfect op maat wordt gesneden en geplaatst. Daarnaast bieden wij ook advies op maat over welk type glas het meest geschikt is voor uw specifieke situatie.

Of het nu gaat om schilderwerk of het plaatsen van gelaagd glas, bij Schildersbedrijf Witteveen bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan voor u klaar!

Copyright 2024 Schildersbedrijf Witteveen