Over ons

Schildersbedrijf Witteveen uit Nunspeet is al ruim 40 jaar een begrip in de schildersbranche.

 

Het bedrijf is in 1977 opgericht door de heer W. Witteveen senior, die zijn sporen als meesterschilder verdiende aan de Nationale Schilderschool te Zwolle. Zijn kennis en vakmanschap hebben bijgedragen aan de groei van het bedrijf tot een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

In 2011 trad de heer W. Witteveen junior toe tot het schildersbedrijf van zijn vader en heeft hij zijn kennis en kunde toegevoegd aan het bedrijf. In 2020 is John van den Hoek als mede-eigenaar toegetreden, waarmee het team van Schildersbedrijf Witteveen verder is versterkt.

Bij Schildersbedrijf Witteveen hebben we ons ontwikkeld tot een modern en innovatief onderhoudsbedrijf. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, renovaties, monumentaal schilderwerk of nieuwbouwprojecten, wij staan voor u klaar. We werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om zo een duurzaam en mooi resultaat te garanderen.

We zijn trots op onze geschiedenis, maar kijken vooral vooruit. We blijven ons ontwikkelen en vernieuwen om onze opdrachtgevers de beste kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Wij geloven in transparantie en open communicatie met onze klanten. Daarom zorgen wij altijd voor duidelijke afspraken en een heldere offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Copyright 2024 Schildersbedrijf Witteveen