Inbraakwerend glas

Als schildersbedrijf begrijpen we bij Witteveen Nunspeet hoe belangrijk het is om uw huis of bedrijfspand goed te beschermen tegen inbraak. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om inbraakwerend glas te laten plaatsen.

Inbraakwerend glas is een uitstekende manier om uw pand veiliger te maken. Het is gemaakt van speciaal gehard glas dat veel moeilijker te breken is dan gewoon glas. Daarnaast is het voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat het glas niet zomaar uit elkaar valt als het toch breekt.

Door inbraakwerend glas te laten plaatsen, kunt u met een gerust hart uw huis of bedrijfspand verlaten. Het geeft een extra beveiligingslaag tegen inbrekers en kan zo ongewenste indringers buiten houden.

Bij Schildersbedrijf Witteveen Nunspeet zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van inbraakwerend glas. Onze ervaren schilders zorgen ervoor dat het glas vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat het optimaal beschermt tegen inbraak.

Als u geïnteresseerd bent in het laten plaatsen van inbraakwerend glas, neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken. Zo kunt u met een gerust hart uw pand achterlaten, wetende dat het goed beschermd is tegen inbrekers.

Copyright 2024 Schildersbedrijf Witteveen